Select Page

Test Facebook feed

În lumea mare
În lumea mare
Din septembrie, vă aștept la cursurile de programare pe Zoom. Detalii mai jos:
În lumea mare
În lumea mare
China a început un mare experiment în educația AI. În mod cert, modul în care lumea învață.
În ultimii ani, țara merge în direcția „educației inteligente”. Acum, companiile chineze de tehnologie ed-tech de miliarde de dolari intenționează să-și exporte viziunea în străinătate.
În lumea mare
În lumea mare
Va fi un capitol mult mai lung - poate de-a lungul unor decenii - în care dezvoltatorii din întreaga lume vor folosi un set matur de instrumente pentru a-și transforma industriile.
În lumea mare
În lumea mare
Cea mai bună metodă de-a învăța despre inteligența artificială este de-a o compara cu modelele existente din viața reală. Mulți copii au un câine pe care îl învață să facă lucruri: să aducă mingea, să stea culcat, să se ridice, să dea lăbuța. Putem asemăna inteligența artificială cu aceste procese.
În lumea mare
În lumea mare
Inteligența artificială (AI) este capacitatea unui program de calculator sau a unei mașini de a gândi și de a învăța. John McCarthy a venit cu numele de "inteligență artificială" în 1955.

În general, termenul "inteligență artificială" înseamnă o mașină care imită cunoașterea umană. Cel puțin unele dintre lucrurile pe care le asociem cu alte minți, cum ar fi învățarea și rezolvarea problemelor, se pot face prin computere, deși nu în același mod ca și noi.
În lumea mare
În lumea mareÎn lumea mare updated their profile picture.